Vi inom STEC vill ta bilsporten ett steg längre 2018.  
Hälsoracet ???
 

Hälsoracet heter STEC satsning inför kommande säsong 

Vecka 9 2018 har vi bokat in en Hälsovecka på Österåsen 
Detta kommer vara en vecka med mycket ingående program på både kostlära och träning för att du ska kunna prestera mer både på banan och privat. 

Vår Tävlingsgeneral Hasse Söderström tog tag i sin hälsa under 2017 efter sett bilder på priscermonier och efter envishet gått från 140 + ner till 90+  som känns fantastiskt bra i nya overallen. 

BMI från 38 till 25 betydligt roligare kolestrol värden och mer energi. 

Jag har bokat in mig vecka 9 och jag hoppas ni tar tag i detta också för att man inser det sjuka när man står och väger vilka hjulbultar man ska ha.  När magen är så i vägen att man knappt orkar byta däcken.  Detta är en perfekt vecka för alla man måste inte ha 3 siffriga vågskalor för att vara med utan alla som vill ha kunskap i träningslära bör anmäla sig.  Mer info kommer och man kan alltid ringa mig på 070-798 23 78 för detta är en sak som berör mig och jag vill värna om er förare inom Svensk Bilsport.   Hälsokram Hasse Sitter .overallen trångt eller känner du att du bör göra en satsning på fören i teamet för att slippa minska hälsoproblem och bli en mer uthållig förare.