STEC SÄKERHET  RÄDDNING ,  kameror

Vi har även en funktionärsbank med både A,B,C  funktionärer och chefposteringar
behöver ni hjälp så kontakta oss

Mer information om vårt kamera system

Detta är ett färdigt paket med  stöd för ONVIF protokollet vilket möjliggör användning med bl.a Synology NAS och andra ONVIF kompatibla enheter för inspelning eller uppspelning. 

Systemet har även en  mobilapp som möjliggör övervakning med en iPhone eller Android-telefon vart man än är! Fördelen med att använda flera av samma kamera är att alla kameror går att samla i samma app, på så sätt blir det väldigt enkelt att få en komplett överblick av övervakningsområdet.
Kamerorna använder Wifi för enkel installation och är helt vatten/damm-täta. De har även kraftig IR-belysning som lyser upp hela 20 meter bort för övervakning under natten.

En av fördelarna med IP-kamerorna är att de kan kopplas ihop. På så sätt kan vi skapar ett system på ett snabbt och enkelt sätt. Tack vare den förbättrade mjukvaran och appen kan du se övervakningskamerans bilder genom olika enheter, som exempelvis mobiltelefon, surfplatta eller dator. Den nya appen gör det enkelt för en användare att kontrollera kameran, utföra övervakningen eller ställa in de olika inställningarna. Det är även möjligt för flera personer att vara inne samtidigt. Systemet tillåter även ägaren att ange olika behörigheter och säkerhetsklasser. 

Du kan styra systemet med både Android- och Iphonetelefoner samt via datorn eller surfplattan.
Smarta funktioner för effektiv bevakning av banan.
Att ständigt behöva kolla på videoströmmen från din övervakningskamera är inte särskilt effektivt. Det är något som vi har tänkt på. Med hjälp av flera smarta funktioner kan kameran utföra en stor del av jobbet åt dig automatiskt. Kameran  har en avancerad rörelsedetektor. Du kan ställa in hur känslig den ska vara och om den ska fokusera mer eller mindre på vissa områden.

Detta ger dig möjlighet att anpassa din övervakning efter dina behov och förutsättningar. När rörelsedetektorn känner av rörelse kan den skicka ett alarm till dig via mejl. Du kan även ställa in så att övervakningskameran tar en bild när alarmet går. Bilden bifogas då i mejlet vilket gör att du snabbt kan se varför alarmet gick. Utöver rörelsedetektorn så har du även en kraftfull IR-lampa som lyser upp mörkret. IR-lampan gör att kameran kan uppfatta vad som händer i upp till 20 meter, även när det är i total mörker.
Använd   Kamera för utomhusbruk om du vill kunna övervaka på ett enkelt sätt. Med sina lättmonterade kameror, användbara funktioner och förbättrade app kan IP Kameran ge dig möjlighet att ha koll på säkerheten vart du än är.
 

STEC  Har ett  högt säkerhetstänkande på varje evenemang . 

Sjukvårdstransport   Rescuebilar  Brandsäkerhet  funktionärer allt för att kunna hantera olyckshändelser 

Personalen har lång erfarenhet för trafikskador och har jobbat många år inom räddningstjänsten. 


Sjukvårdstransport, med bemanning av ambulanssjukvårdare/undersköterska,för omhändertagande vid olyckshändelse.
Utrustad med förstahjälpenutrustning, för fria luftvägar,sårskador,brännskador,nack och ryggskador samt hjärtstartare.

Rescuebilarna har komplett brandsäkerhet med Kolsyra  pulver  Skum och vattensläckare. 
Brandfiltar  samt Klipp utrustning om förare behöver tas ur ett skadat fordon. 

Rescue teamet har skyddskläder och  framför allt kunskapen. 
Allt detta kan även hyras ut till ert evenemang .  kontakta oss på 070.798 23 78  
email STEC@STEC.SE


 

Kamerabevakade  banor i Sverige STEC Motorsport har lösningen. 

Funktionärer blir allt svårare att få ställa upp men vi vill alla hålla en hög säkerhet på banorna.  
Nu presenterar STEC Motorsport en total lösning där du som banägare eller arrangör kan bevaka hela banan från kontrolltornet eller hemma i soffan och se hela banan från funktionärens platser. 
Vi bygger ett system på mellan 5-10 kameror beroende på storlek av bana och kan även bygga på så du kan prata i mikrofonen och få detta direkt ut på Youtube eller facebook. 

Pris offert stec@stec.se och detta kommer göra trackday och träningar betydligt lättare i framtiden att snabbt kunna se en avåkning på banan  eller problem i depå. 

I paketet ingår naturligtvis full support hela säsongen 
Produktinformation:
Sensor: HD CMOS 1MP Sensor
Bildupplösning: 1280x720 pixlar
Knivskarp bild
Bländare: f/1.2
Går att koppla mikrofon till IP Kameran för ljudupptagning
Audio in
Audio out
12V, 1A (strömadapter medföljer)
ONVIF Stöd: Ja
Anslutning: Wifi (802.11 b/g/n), Ethernet
Betraktningsvinkel: Cirka 70 grader
Framerate: 23 fps
P2P anslutning
Mörkerseende
1 IR-lampa, lyser upp 20 meter
Rörelsedetektor
Alarm via mejl
Dimensioner: 153x92x86 mm
Vikt: 380 gram
Certifieringar: CE, FCC, RoHS
 Om ni har frågor eller funderingar över kamerorna, eller kanske behöver köpråd, så kan ni kontakta STEC  för personlig service!   Telefon  070-798 23 78